top of page

Rólunk.

FIGYELÜNK EGYMÁSRA.

Sepsi Helga Pszichológus, Nemcsák János mérnök

Empátialabor mint életérzés

Megtisztelve téged, egyedülálló designt hoztuk létre, ahol otthonosan és biztonságosan érezheted magad. Itt megtanulhatsz empátiával önmagad felé fordulni, felelősséget vállalni a döntéseidért és bátran élni.

 

Ez nemcsak egy rendelő, hanem egy életérzés, amit át kell élned, meg kell tapasztalnod. Az EMPÁTIALABOR azért jött létre, hogy figyelmeztessen téged arra, MENNYIRE FONTOS VAGY!

Megérdemled a törődést, az odafigyelést, hogy a saját belső késztetéseid szerint élj! Csak bízz magadban és éld át a szabadság felszabadító erejét.

Filozófiánk

Az EMPÁTIALABOR küldetésének szellemében arra törekszünk, hogy empátiával és figyelemmel teli légkört teremtsünk, ahol a klienseinkben rejlő lehetőségek kibontakozhatnak.

 

Az emberi sokszínűségre és egyediségre alapozva, célunk az volt, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, ahol minél többen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb szakterületet. Legyen szó akár gyászról, szexuális diszfunkcióról, párkapcsolati elakadásról, a család működésének zavaráról, a szülés/születés körüli időszakban felmerülő nehézségekről vagy az önismeret fejlesztéséről.

 

Az EMP arculata is az útkeresés szabadságát sugallja az élet labirintusában, te milyen irányba haladsz?Valahol mindannyiunkat ugyanaz a végső cél vezérel: elfogadni a múltat, megélni a jelent és változtatni a jövőnkért.

Nemcsák János, Sepsi Helga Házastársként, mint pszichológus és mérnök, álmodtuk meg és váltottuk valóra ,,szerelem projektünket"
Sepsi Helga és Nemcsák János, Két különböző szakmából érkezve, erősségeink és gyengeségeink összeértek, minden területen ki tudtuk egészíteni egymás tudását.

Alapítók

Az EMPÁTIALABOR tervezésekor 3 alappillérre támaszkodtunk: fontosnak tartottuk önkifejezésünk szabadságát, a csapatmunkát, és a szakmai sokszínűség képviseletét. Házastársként, mint pszichológus és mérnök, álmodtuk meg és váltottuk valóra ,,szerelem projektünket".

 

Két különböző szakmából érkezve, erősségeink és gyengeségeink összeértek, minden területen ki tudtuk egészíteni egymás tudását. Számomra a pszichológia jelenti a hivatást, de emellett a marketing, a szövegírás, a lakberendezés és a weboldal építés területeit is nagyon szeretem, ebben a projektben ez mind-mind meg tudott mutatkozni. Párom erősségeit tekintve mint mérnökember precíz, földhözragadt és racionális. Továbbá a vezetői készségei, a költségtervezéshez, a pénzügyekhez való érzéke, és az ügyintézéshez való kitartó türelme elengedhetetlen ahhoz, hogy jól tudjunk egy csapatként működni.

Az EMP megálmodása során egy dolgot tudtunk, hogy valamiben mások akarunk lenni. Nemcsak egy rendelőt hoztunk létre, hanem egy életérzést, egy olyan légkört, ami segít átszellemülni, megérkezni, a jelenben lenni, ahova a kliensek és a segítő szakemberek egyaránt örömmel térnek be. Kiváltságosnak érezzük magunkat, hisz akik hozzánk bejelentkeznek, útitársaknak választanak ebben a nehéz önismereti folyamatban és támogatják a mentális egészség fontosságát. Köszönjük!

Szakembereink

Az EMPÁTIALABOR elnevezése a személyközpontú irányzatból átvett szemléletmód, melynek alappillére maga a segítő kapcsolat gyógyító hatása. A feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség együttesének függvénye az, hogy a pszichológussal való közös munka mennyire hatékony. 

Nálunk a segítő szakember mint útitárs követ téged, de nem ő a ,,mindentudó Isten”... hisz benned, jelen van, támogat, figyel rád, általa megélheted ,,az itt és a most” varázsát. A saját tempódban haladva érheted el a kitűzött célt.

Arra törekszünk, hogy gondosan megválogatott csapattal dolgozzunk együtt, hogy te is átélhesd, a kapcsolat gyógyító erejét!

SEPSI HELGA Pszichológus Szexuálpszichológus Család és párterapeuta jelölt Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista Sémakonzultáns jelölt Személyközpontú tanácsadó

Elfogadni a múltat...
  Megélni a jelent...
    Változtatni a jövőért...

bottom of page