top of page

Tudatos kommunikáció a tranzakcióanalízis segítségével

Updated: Jan 22
Te is tapasztalod, hogy van akivel nagyon könnyen kijössz, gördülékenyen tudtok kapcsolódni és van, akivel kifejezetten nehéz?

 

Ennek a tréningnek a célja, hogy az emberekkel foglalkozó szakemberek fejlesszék kapcsolati készségeiket és hatékonyabbá tegyék kommunikációjukat a tranzakcióanalízis segítségével.

 

Kinek ajánljuk? Ez a tréning olyan szakembernek szól, akik valamilyen formában emberekkel foglalkoznak és szeretnének egy mélyebb megértést szerezni az emberi kapcsolatokról. A teljesség igénye nélkül: pszichológus, coach, facilitátor, tréner, orvos, ápoló, szociális munkás, vezető, HR szakember, pedagógus, ápoló, edző ...

 

Ma már kutatások bizonyítják, hogy az emberekkel foglalkozó szakmákban az eredmények kétharmada a kapcsolat tudatos alakításának képességén múlik. Azonban időnként mégis úgy érezzük, hogy nem a legjobban működnek a dolgok, valami miatt nem megy a kommunikáció, nem vagyunk összhangban.

 

Ezen a tréningen lehetőséged lesz arra, hogy a tranzakcióanalízis segítségével jobban megértsd saját magad és mások személyes stílusának és kommunikációjának mozgatórugóit. Így egyre több opció válik elérhetővé számodra annak érdekében, hogy jobban, könnyebben reagálj helyzetekre, így gördülékenyebben menjen a kommunikáció. Játékos gyakorlatok és különböző tranzakcióanalitikus elméletek segítségével támogatlak saját és mások működésének jobb megértésében. A tréning végére olyan eszköztár áll majd rendelkezésedre, amit később önállóan használhatsz arra, hogy elemezd a közted és más emberek közötti interakciókat.

 

🗓 Dátum: 2024. február 24., 9:00 - 16:00

🏠 Helyszín: Empátialabor, 1135, Budapest, Lehel u 52-Fe 1.

🏷 Tréning díja: 25 000 Ft / fő, KEDVEZMÉNNYEL 10.000 Ft (január 31-ig)

🏷 Létszám: max. 10 fő


🙍‍♂️ Csoportvezető: Lovas Szabolcs, képzésben lévő tranzakcióanalitikus www.lovasszabolcs.hu

 

A TRÉNING STRUKTÚRÁJA:

 

🗓 DÉLELŐTT:

 

🔸 Megérkezés, check-in

🔸 Melyik hajtóerők mozgatnak minket? – Különböző működési stílusok (a tanzakcióanalízisben úgynevezett driverek) megismerése egy gyakorlaton keresztül

🔸 Rád és másokra jellemző működési stílusok beazonosítása

🔸 Működési stílusok erősségei és a csapdák, amelyekbe időnként beleesünk. Hogyan tudjuk őket kiküszöbölni?

 

🗓 EBÉDSZÜNET

 

🗓 DÉLUTÁN:

 

🔸 Különböző kommunikációs csatornák (a tranzakcióanalízisben úgynevezett én-állapotok) megismerése és megtapasztalása a gyakorlatban

🔸 Jól és kevésbé jól működő kommunikációs csatornák az emberekkel való munka során

🔸  Az egyes működési stílusokkal jól alkalmazható kommunikációs csatornák tudatosítása

🔸  Esetfeldolgozás: a tanultak alkalmazása a résztvevők által felvetett esetekre

🔸  Zárás


Tarts velem és tegyél egy lépést afelé, hogy tudatosabban alakítsd kapcsolataidat és hatékonyabban kommunikálj az emberekkel!

 

További kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal: hello@lovasszabolcs.hu címen vagy foglalj egy ingyenes, online időpontot egyéni konzultációra a www.lovasszabolcs.hu weboldalon.

 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges legkésőbb február 19-ig.
237 views

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page