top of page
EMP_Petra_web-2.jpg

Hello.

TINNYEI PETRA

Pszichológus

Sportpszichológiai szakpszichológus

RÓLAM

Pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kezdtem el, itt szereztem meg az alapképzéses diplomámat. Ezt követően a mesterképzést a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem el, munka- és szervezetpszichológia szakirányon. Sportpszichológiai tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem közös képzésen folytattam, így váltam sportpszichológiai szakpszichológussá.

 

Egyetemi tanulmányaim mellett módszerspecifikus képzések iránt is elkezdtem érdeklődni. Ennek köszönhetően munkám során különböző módszerekkel és technikákkal dolgozhatok, mint például NLP technikák (neurolingvisztikus programozás), OH kártyák, relaxációs és imaginációs technikák. Fontosnak tartom a személyes fejlődésemet és az önismereti munkát, éppen ezért a módszerek és az új ismeretek elsajátítása mellett, csoportos és egyéni foglalkozások keretein belül is fejlesztem az önismeretet. 

 

Sportolóként személyesen tapasztalhattam meg a sikerélményt, a kudarcot, a lemondásokat és áldozatokat, a kemény munka megtérülését, a csapat erejét, a motiváció szükségességét, a mentális felkészültség fontosságát. A sport szeretete és a szakmai kihívások miatt döntöttem úgy, hogy sportolókkal is szeretnék együtt dolgozni. Jelenleg egyéni és csoportos foglalkozások keretein belül foglalkozok sportolókkal is. 

 

Pszichológusként a megoldásokhoz vezető egyedi utakban hiszek. Úgy gondolom nincs egy általánosan mindenki számára jól járható útvonal, mindenki a maga útját járja. Az önismeretünkkel és önmagunk fejlesztésével tudjuk ezt a folyamatot még tudatosabbá tenni. Szakemberként kísérem a hozzám fordulókat az út során fellépő elakadásokban, sikerekben, kudarcokban, megoldandó helyzetekben. Munkám során fontosnak tartom, hogy közösen tűzzünk ki fejlődési célokat és azok eléréséhez megtaláljuk az egyedi, személyes utakat. Hiszek a fejlődés és a változás erejében. Számomra a legfontosabb eszköz az empátia, az odafigyelés és az elfogadás.

 

Milyen témákkal fordulhatsz hozzám?

  • önismeret fejlesztés

  • stresszkezelés, szorongással való megküzdés

  • elakadások, nehézségek a mindennapokban

  • motiváció fejlesztés és motiválatlanság

  • önbizalom fejlesztése, önértékelési problémák, magabiztosság elvesztése

  • sportolóknak, edzőknek, sportszülőknek sportpszichológiai felkészítés, támogatás

TANULMÁNYAIM

Pszichológia alapképzés

Pszichológia ma (munka- és szervezetpszichológia szakirány) 

Sportpszichológiai szakpszichológus 

Neurolingvisztikus Programozás (NLP)

OH kártya instruktor képzés

Autogén tréning gyakorlatvezető

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület 

OH Kártya Magyarország

Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület - folyamatban 

Köszönöm a bizalmat!

Tinnyei Petra

bottom of page