top of page
EMP_Izabella_web-2.jpg

Hello.

PUSZTA IZABELLA

Pár- és családterapeuta jelölt

Integratív Coach

Teamcoach

RÓLAM

Hiszek a folyamatos fejlődésben, a változás erejében, és abban, hogy tudatosságunk erősítésével alakíthatjuk sorsunkat és javíthatunk életminőségünkön. Mozaikcsaládból származom, ami sokak szerint hátrányt jelent, én viszont saját erőforrásomnak tekintem. Megtanultam, hogy minden válság egy lehetőség is arra, hogy többet megtanuljunk magunkról vagy a világról, és ezáltal egy új keretrendszerben, egy magasabb és minőségibb (önazonosabb) szinten folytassuk tovább az életünket, megtartva azt, ami számunkra értékes, és felfedezve benne egy egészen új perspektívát.

 

22 éve élek a férjemmel, megélve ennek szépségét és biztonságát, ugyanakkor ennek nehézségeit is. Fontos értéknek tartjuk a kapcsolatunkban, hogy az időről-időre felbukkanó problémákon vagy hullámvölgyeken közösen dolgozunk és igyekszünk egyre mélyebben megismerni egymást és magunkat, saját
sérülékenységünkkel együtt. Két lányunk van, és a családdá válás folyamata nálunk sem volt zökkenőmentes. Magunk is megtapasztaltuk a külső szakértői támogatás erejét, és nagyon örülünk, hogy ezen a folyamaton végigmentünk, mert fontos alapja lett a kapcsolatunknak, amihez könnyebben nyúlunk vissza, ha felmerül egy olyan elakadás vagy téma, amely túlmutat rajtunk.


Az önismereti utazásom az anyaságommal kezdődött 13 évvel ezelőtt, és azóta is tart. Több hosszabb egyéni terápiás folyamat, két párterápiás folyamat, csoportos önismereti folyamatok, egy 150 órás pszichodráma csoport, 150 órás családterápiás önismereti csoport, amelyek mind-mind közelebb vittek magamhoz, és segítettek megérteni az összefüggéseket, és változtatni, megtörni korábbi sémákat és kereteket.
 

18 éve foglalkozom képzés-fejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel és változáskezeléssel, 6 éve coachinggal. A munkám során mindig az foglalkoztatott, hogy hogyan tudom a vezetőket, munkatársakat, egyéneket abban támogatni, hogy a saját útjukra lépve, felelősséget vállalva saját fejlődésükért, megtalálják azokat a megoldásokat, amelyek segítik a tovább lépésüket, elakadásaikban vagy karrierjükben. A legnagyobb öröm számomra azt látni, ahogy az emberek
felfedezik a saját lehetőségeiket, elkezdenek máshogy gondolkodni, máshogyan nézni önmagukra, a környezetükre, és a korlátaikra. 

 

Fontos számomra, hogy saját tapasztalatomat, tudásomat megfelelő szakmaisággal erősítsem. Elhivatott vagyok abban, hogy kísérjem a hozzám bejelentkezőket a saját fejlődési folyamatukban és a tudatosságuk erősítésében, hogy megtapasztalhassák a bennük és a kapcsolatukban rejlő lehetőségeket, segítve őket jól lenni: egyedül, párkapcsolatban, családban.

Alkalmazott módszereim: családterápiás rendszerszemlélet, érzelem fókuszú párterápia, NLP, solution focus, asszertív kommunikáció. 

Témák, szakterületek, amivel hozzám fordulhatnak:

  • Párkapcsolati elakadások

  • Mozaikcsalád működés

  • Karrierváltás

  • Egyéni kérdések, dilemmák

TANULMÁNYAIM

Extrém coach képzés, önismeret

EMCC Practioner (Tranzakcióanalízis, Solution focus, Gestalt, PCM, NLP)

Pár- és Családterápia

Érzelem Fókuszú Terápia alapképzés és módszerspecifikus gyakorlat

Pszichodráma Alapú Team Coaching

Gyere Baba Program Csoportvezetői képzés

Bardo Consulting (Sárvári György)

GROW Integratív Coach képzés

Magyar Családterápiás Egyesület

EFT Externship

Watson Team Coach képzés

Köszönöm a bizalmat!

Puszta Izabella

bottom of page