top of page
EMP_Móni-4_web.jpg

Hello.

MANGULT MÓNI

Pszichológus

Krízistanácsadó szakpszichológus

Sémakonzultáns jelölt

RÓLAM

Mangult Móni, tanácsadó szakpszichológus, sémakonzultáns-jelölt vagyok. Pályafutásom elején 20 évnyi tapasztalatot szereztem nagyvállalati oldalon kezdetben HR szakemberként, majd vezetőként. Ebből az időszakból számos tapasztalattal rendelkezem munka- és szervezetpszichológia terén, akár karriertanácsadás, alkalmasság vizsgálatok, szervezetfejlesztés, változásmenedzsment, vezetőfejlesztés legyen a fókuszban.


Okleveles pszichológusként a Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Intézetében végeztem, tanácsadás és iskolapszichológia szakon. 2023- ban tettem krízistanácsadó szakpszichológus szakvizsgát az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. Szakmai gyakorlatot a Vadaskert Gyermekpszichiátrián, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat 12. és 14. Kerületi Tagintézményében, valamint a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központban szereztem, de önkéntes munka keretei között pszichológiai témájú cikkeket írtam szakújságíróként, és rendszeresen részt veszek mentális fogyatékkal élők táboroztatásában.

 

Karrierváltóként lett a pszichológia a hivatásom, holott már gyermekkoromban megfogalmaztam, hogy „ha nagy leszek, emberekkel fogok beszélgetni”. Kíváncsi embernek tartom magam, így önmagam megismerésével indultam el a pálya felé, és az önismereti utazásom azóta is tart. 150 órás sémafókuszú önismereti csoportmunka, és több órányi egyéni tanácsadás segített abban, hogy jobban értsem az általam működtetett sémákat és tudatosan tudjak változtatni rajtuk. Saját tapasztalatommal igyekszem jó hallgatósága lenni a hozzám fordulóknak.

Pszichológusi munkám során a mentális és lelki egészség megőrzését,
valamint a személyes jólléten alapuló harmonikus életvezetés megteremtését helyezem fókuszba. 18 éven felüli személyek pszichológiai tanácsadásával foglalkozom, az emberi kapcsolatok erejébe vetett hittel.

 

Szeretettel várom azokat a hozzám fordulókat, akiknek önismerettel, krízishelyzetek okozta elakadásokkal, életszakasz- nehézségekkel, életvezetéssel, stresszkezeléssel vagy kiégéssel, karrierdilemmákkal kapcsolatos kérdései vannak.

Köszönöm a bizalmat.

TANULMÁNYAIM

Pszichológia BA

Pszichológia Ma Tanácsadás és
iskolapszichológia szakirány

Tanácsadó szakpszichológus, Krízistanácsadás
szakirány

Filológiai Kar, tolmács-fordító

Alapismeretek a pszichotraumáról és a generációk közti átadásról

Sémakonzultáns képzés

150 órás sémafókuszú önismeret

Predictive Index kognitív elemző képzés

Bél Mátyás Tudományegyetem

Dr. Mogyorósy-Révész Zsuzsanna képzése

Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület, VIKOTE

Magyar Viselkedés-, Kognitív és Sématerápiás Egyesület, VIKOTE

Köszönöm a bizalmat!

Mangult Móni

bottom of page