top of page
EMP_Erna_web-4.jpg

Hello.

DR. ADAMKÓ ERNA

Pszichológus

Mentálhigiénés szakember

Mediátor

Komplex művészeti terapeuta 

RÓLAM

Jelentős élettapasztalattal a hátam mögött, karrierváltóként lett a pszichológia a hivatásom, de már egészen fiatalon is érdekelt a pszichológia, az önismeret, majd pedig az, hogy mindezek hogyan tudnak segíteni az életben tapasztalt elakadásokból való tovább lépésben.
 

A saját önismereti munkám mellett elkezdtem képezni is magam, és először elvégeztem a Semmelweis Egyetem két éves Mentálhigiénés és Szervezetfejlesztő Szakember másoddiplomás képzését, ahol remek pszichológiai alapokat és módszereket tanultam ahhoz, hogy támogatni tudjam azokat, akik úgy érzik, hogy segítségre van szükségük a nehézségeikkel való megküzdéshez.
 

Mivel gyermekkorom óta érdekel a rajz és a festészet, összekapcsoltam a pszichológia és a művészetek iránti érdeklődésemet. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen feltöltő hatása van az alkotásnak, és ez az energia akár a lelki fejlődés szolgálatába is állítható.

Ettől az ötlettől vezérelve Prof. Dr. Vass Zoltán képzésein képi kifejezéspszichológiát, majd a Wesley János Lelkészképző Főiskolán két éves másoddiplomás képzés keretében művészetterápiát tanultam.
 

Pszichológia BA diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen, a Pszichológia MA diplomámat pedig a Debreceni Egyetem Interperszonális és Interkulturális szakirányán szereztem.
 

2017-ben kezdtem el segítői pályafutásomot, azóta mentálhigiénés tanácsadás, majd pszichológiai konzultáció keretében, illetve kis csoportos és egyéni művészetterápiás folyamatok során segítem a
hozzám fordulókat önismeretük fejlesztésében, és nehéz élethelyzeteik megoldásában, kezelésében.

 

Mindezzel párhuzamosan mediátor és coach képzéseket is végeztem, amelyek a mediációs tevékenységem módszertanát adták, és amely tevékenységet szintén 2017 óta folytatok.
 

A fenti módszereket integrálva, a konzultációs folyamatot egyénre szabva segítem a hozzám fordulókat önismeretük fejlesztésében, kapcsolati problémáik, konfliktusaik megoldásában vagy karrierváltásukban. A kreatív szemlélet azonban itt is érvényesül, minden formában úgy segítem ügyfeleimet, hogy újfajta megközelítéssel álljanak magukhoz és a problémáikhoz, amivel előre tudnak lépni az életük bármely területén.

Mivel fordulhat hozzám?

  • Önismeret-, személyiségfejlesztés

  • Életvezetési nehézségek

  • Kapcsolati problémák

  • Negatív kapcsolati minták

  • Karrierváltás

  • Külföldre költözés

TANULMÁNYAIM

Pszichológia BA

Pszichológia MA Interperszonális és Interkulturális szakirány

Mentálhigiénés és Szervezetfejlesztő Szakember

Komplex Művészeti Terapeuta

Komplex Integratív Terapeuta (folyamatban)

Ökopszichológiai tanácsadó (folyamatban)

Rajzelemzés lépésről lépésre

jogász

Üzleti és Vezetői Coach

Mediátor

Károli Gáspár Református Egyetem,

Budapest

Debreceni Egyetem

Semmelweis Egyetem Posztgraduális szakirányú továbbképzés

Wesley János Lelkészképző Főiskola Posztgraduális szakirányú továbbképzés

Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület,
Budapest

Ökopszichológiai Intézet, Budapest

OKJ tanfolyam és Rajzelemzés haladóknak OKJ
tanfolyam (Prof. Dr. Vass Zoltán)

Eötvös Loránd Tudományegyetem

Magyar Coaching Pszichológia Egyesület, Budapest

Umathum Mediátor Akadémia, Budapest

Köszönöm a bizalmat!

Adamkó Erna

bottom of page